Catalogus

  info@feestpunt.be   +32 (0) 485 005 005

Blog

Feestpunt, een nieuwe start, een nieuwe website, maar nog altijd uw partner om zorgeloos te feesten

April 2014, geen aprilvis, maar wel de start waarop we zijn begonnen met het verhuren van feestmaterialen. Een uit de hand gelopen hobby, zo blijkt achteraf. We zijn begonnen met het verhuren van 8 statafels en 8 appelgroene stretchhoezen. Dan volgt een website met de klinkende naam www.statafels-huren.be.

\r\n

Enkele dagen later, volgt onze eerste zakelijke klant. 15 statafels met rode en witte hoezen. We konden al meteen onze voorraad statafels \"stevig\" uitbreiden. En zo modderen en groeien we de eeste tijd maar wat voort, tot op het punt dat we een vooraad van meer dan 100 statafels, meer dan 200 barkrukken en meer dan 1500 stretchhoezen hebben. In tussentijd hebben verschillende evenementenbureau's en andere vaste klanten de weg naar ons gevonden.

\r\n\r\n

Via onze website bereiken we een groot publiek. Raar maar waar, maar klanten komen vanuit overal in België en Nederland om bij ons te huren. Je begint zelfs te denken hoe zot het kan lopen dat mensen vanuit Antwerpen of Brussel, en zelfs Gent, in Limburg hun feestmateriaal komen huren. Wanneer we erom vragen, krijgen we veelal dezelfde reacties. Het aanbod aan kleuren van stretchhoezen voor statafels kan je op geen enkele andere plaats vinden. Bovenop de scherpe prijs, worden ook de mooie & propere materialen in één adem genoemd. We kunnen rekenen op een vaste klantenbasis. Tevreden klanten... daar doen we het voor.

\r\n\r\n

Met deze groei, lopen we echter tegen een aantal praktische problemen aan, namelijk vervoer en opslag. In november 2016 kopen we dan ook ons magazijn en onze bakwagen met laadklep. Klaar voor de toekomst!

\r\n\r\n

In maart 2017 besluiten we om ons assortiment dan ook uit te breiden met springkastelen en party- & fun artikelen. Opnieuw een schot in de roos, want ook dit segment loopt als een treintje. Een nieuwe website dringt zich dan ook op, namelijk www.springkasteel-huren.be.

\r\n\r\n

Fast forward naar vandaag, juni 2020, in volle Corona tijd. Uiteraard is alles stil gevallen voor ons, net als voor de rest van de evenementen- en verhuursector. Ons assortiment is het laatste jaar sterk gegroeid. Feesttenten, lounge meubilair, koelkasten, diepvriezers, verwarmingstoestellen en zoveel meer, zijn er allemaal bijgekomen. We verhuren inmiddels veel meer dan wat momenteel op onze websites terug te vinden is. We hebben de tijd letterlijk overbrugd met mond-op-mond reclame. Het Corona-tijdperk brengt ons de rust om te werken aan onze eigen website.

\r\n\r\n

Met trots stellen we jullie dan ook onze nieuwe naam voor, samen met ons nieuw logo en onze nieuwe website. www.feestpunt.be. Met een handig bestelplatform kan je online je winkelmandje vullen en direct je prijs berekenen. Je hoeft geen vervelend account met wachtwoord aan te maken. Gewoon bestellen, doorsturen en feesten maar! \"Zorgeloos feesten\", dus... meteen de slogan van Feestpunt. De oude vertrouwde websites zullen eveneens online blijven, al zullen ze in de komende maanden de huisstijl van Feestpunt overnemen.

\r\n\r\n

Net als voorheen bieden we jullie de best mogelijke service. We zullen ons assortiment aan populaire producten blijven aanvullen met niche-producten. De prijs houden we nog altijd competitief laag. We hopen jullie dan ook snel te mogen terug zien in het post-Corona tijdperk wanneer we terug volop mogen feesten met vrienden, familie en kennissen. Laat ons voorlopig echter nog altijd die anderhalve meter aanhouden om met z'n allen gezond en wel te blijven!

\r\n\r\n

Tot binnenkort!